We’ll be back

Top WRC

Competitieve World Rally Cars tegen een passend budget worden schaars. Nog even hebben we overwogen met een oudere WRC naar Emmeloord te komen, maar dat past eigenlijk niet bij onze manier van werken. Gaan we dan helemaal niet rijden in 2013? Zeker wel.

Imex Racing begint het seizoen in de ELE Rally. En in onze thuiswedstrijd willen we het meteen goed doen. Het doel is om met een top WRC aan de start te staan. Bovenaan onze short list staat een Citroën C4 WRC of een Ford Focus, maar ook de optie om met een recente 1600 WRC het avontuur aan te gaan houden we nadrukkelijk open.GTC, Hellendoorn en Ieper


Imex Racing is later in het jaar natuurlijk ook van de partij bij onze tweede thuisrally: de GTC Rally. De Hellendoorn Rally staat ook hoog op ons verlanglijstje, terwijl we een aantal buitenlandse avonturen, zoals bijvoorbeeld tijdens de Rally van Ieper, niet uitsluiten. Avonturen die ook in 2013 mogelijk worden gemaakt door onze trouwe sponsors Axians ICT, Capi Europe, Christ Wash Systems, Van Vliet Transport en Imex.

Dit seizoen willen we opnieuw maximaal presteren. Zeker in de Nederlandse wedstrijden gaan we alleen voor de winst, want volgens ons hoort dat erbij als regerend kampioen. Kort en goed: Imex Racing wil ook in 2013 plezier maken onder het motto ‘No risk, no fun’. Tot ziens langs de proeven!

Het imex racing jaaroverzicht staat nu online op youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=w8gj8ViapNE


Met rallygroet,

Jeroen Swaanen