Nieuwe Sponsor Power to The People

Over Power to the People

Powertothepeople.nl is een initiatief van Power to the People en verzorgt collectieve inkopen voor haar deelnemers. `Samen de scherpste prijs`, dat is het principe van Power to the People. Door de kracht van consumenten te bundelen creëren we gezamenlijk een sterke onderhandelingspositie bij leveranciers, waardoor je uiteindelijk minder gaat betalen voor, bijvoorbeeld, je energie en zorgverzekering. Sinds 2012 verzorgt Power to the People ook collectieve inkopen voor het MKB onder de naam MKB Veiling. In het eerste jaar hebben circa 20.000 MKB bedrijven gebruik gemaakt van de aanbiedingen van MKB Veiling. 

Missie
Power to the People wil door klanten te bundelen een onderhandelingsblok vormen bij leveranciers van verschillende producten om maximaal voordeel te behalen voor haar deelnemers op het gebied van service en prijs. Power to the People richt zich ten gunste van haar deelnemers op de volgende producten: energie, telefonie, internet en financiële producten.

Visie
De wereld is snel veranderd in de afgelopen jaren. Door de opkomst van internet en sociale media heeft iedereen een eigen podium. Zelfs burgeropstanden worden via sociale media georganiseerd. In de afgelopen 25 jaar zijn er veel financiële producten bijgekomen in Nederland en ben je steeds meer gaan betalen voor je vaste lasten. Power to the People wil  - door als collectief op te treden - de onderhandelingskracht meer bij de consument brengen. Vandaar onze naam: Power to the People.


Power to the People, samen de scherpste prijs!