Nieuws

21-5-2014 Ready to go!

Imex Racing staat te popelen om zondag 1 Juni 2014 aan de start te verschijnen van de ORC Canal Rally te België. Dit eendaagse evenement dient als test voor de Brabantse klassieker, de 50e editie van de ELE Rally.

3e plaats voor Imex Racing in Hellendoorn

Een keurige 3e plaats voor Jeroen Swaanen en Bjorn Degandt tijdens de rally in Hellendoorn.
 

Handenwrijvend naar Hellendoorn

Soms moet je het geluk een beetje helpen. En dat is precies wat we als Imex Racing gaan doen op weg naar onze laatste wedstrijd van het seizoen. Vooraf aan de Rally van Hellendoorn werken we een uitgebreid testprogramma af.

Nieuwe Sponsor Power to The People

Imex Racing verwelkomt nieuwe sponsor Power to the People! Powertothepeople.nl is een initiatief van Power to the People en verzorgt collectieve inkopen voor haar deelnemers. `Samen de scherpste prijs`, dat is het principe van Power to the People. Door de kracht van consumenten te bundelen creëren we gezamenlijk een sterke onderhandelingspositie bij leveranciers, waardoor je uiteindelijk minder gaat betalen voor, bijvoorbeeld, je energie en zorgverzekering.

Imex Racing trakteert in Amsterdam op klassiek driftfestijn

De Amsterdam Short Rally is al jarenlang het traditionele openingsfeestje van de tweede seizoenshelft. Imex Racing is zondag van de partij met een iconische rallywagen: de BMW E30 M3; een spektakelmaker van het zuiverste water. Hans Weijs Junior zal bij uitzondering de gastheer zijn voor dit driftfestijn, terwijl Toine van de Ven de pacenotes voorleest.

Met nieuw powertrio klaar om te knallen!

De afgelopen maanden hebben we als team keihard gewerkt om alles rond te krijgen voor onze eerste rally van 2013. De inspanningen zijn niet voor niets geweest, want Imex Racing staat met een ijzersterk pakket aan de start van de ELE Rally.

Het is gelukt om de auto te bemachtigen die bovenaan onze wensenlijst stond: de Citroën C4 WRC. Een unieke auto, volgens de kenners toch wel de ultieme 2-liter WRC. Ik ben erg benieuwd hoe bruut zo’n oude kampioensauto van Sebastien Loeb is. Voor de fans is het ook mooi, want in de ELE Rally was nog nooit een C4 WRC te zien.

Klik op het logo voor het volledige artikel

We’ll be back

De rallyliefhebber had het natuurlijk al gezien: Imex Racing is niet van de partij in de Tank S Rally, de traditionele opener van het Nederlandse seizoen. Een lastig besluit, want het liefste start je natuurlijk wel en verdedig je de kampioenstitel.

De belangrijkste reden voor die keuze is dat we geen geschikte WRC konden vinden. NCRS, de eigenaar van onze kampioens Focus uit 2012, is gestopt met de verhuuractiviteiten, dus moesten we op zoek naar een andere preparateur. Dat bleek knap lastig.

Nieuwe website

Zoals u kunt zien zijn we druk bezig met de nieuwe website van Imex Racing. Onze vrijwilligers leggen de laatste hand aan de invulling van de website. Om alle oude rally filmpjes niet verloren te laten gaan blijft ons archief en onze oude site tijdelijk actief via http://www.imexracing.nl/old

Kampioenschappen en kalenders voor 2013 bekend

Het Dagelijks Bestuur Sektie Rally heeft na lang beraad en overleg het genoegen aan te kunnen kondigen dat de indeling van de kampioenschappen en de kalenders voor 2013 bekend zijn. Door het langere tijd onduidelijk zijn van data van wedstrijden, alsmede het vraagstuk over toe te laten auto’s zorgde er voor dat het BSR nu pas haar beslissingen kon nemen.

Swaanen en Buysmans opnieuw Nederlands Kampioen!

Jeroen en Robin hebben tijdens de Altena Rally naast de overwinning ook het Nederlands Kampioenschap in de wacht gesleept.
Swaanen & Buysmans werden voor de 2e keer op rij kampioen in het Open Nederlandse Rally Kampioenschap

Nieuws

Sponsor Imex bouwt nieuwe site imexracing.nl